Geruchten
28 augustus 2014 - Ron Smeets

Europese variant HTC One (M8) met Windows Phone onderweg?

Ruim een week na de exclusieve Verizon presentatie van de HTC One (M8) for Windows is nu ook een model opgedoken wellicht bedoeld is voor de Europese (internationale) markt.

Het bericht is gebaseerd op een certiificatie voor een HTC toestel bij de WiFi Alliance (afbeelding hieronder). Met name het feit dat het een Windows Phone 8.1 product is en modelnummer van het toestel, 0P6B18000, doen vermoeden dat het hier gaat om de internationale versie van de HTC One (M8) for Windows.

Het is in ieder geval niet de Amerikaanse versie want die had productnummer 0P6B21000 bij de WiFi Alliance. Tsja, zoals ik in een eerder bericht over de terugkeer van HTC naar Windows Phone ook al meldde; je kunt het pas een seriueze terugkeer noemen als de toestellen ook buiten Taiwan en de VS op de markt gebracht worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.