Nieuws
05 september 2006 - Ron Smeets

Europese release Treo 750 komt dichterbij

Vodafone klanten in Engeland kunnen de Palm Treo 750 al bestellen. Het toestel is nog niet verkrijgbaar, maar pre-orders worden wel al aangenomen voor het toestel dat 12 september in de Engelse Vodafone winkels moet liggen.

Daarmee groeit natuurlijk ook onze hoop dat wij hier in Nederlad ook niet lang meer zullen hoeven te wachten op de nieuwste Windows Mobile Treo. Eerder liet Palm ook al weten dat in oktober in diverse Europese landen, waaronder Nederland, de eerste 3G Treo gelanceerd gaat worden. Dat zal dan dus wel de Treo 750 zijn die Vodafone nu aankondigd.

Opvallend is wel dat Vodafone op haar site meldt dat de Treo 750 een 1.3MP cam heeft terwijl wij al diverse specs gezien hebben waarin een 2MP cam wordt genoemd.Gerelateerde links:
Steeds meer foto's van de Treo 750
Europese 3G Treo komt in oktober
Treo 750 gespot
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.