Toestellen
21 maart 2007 - Ron Smeets

Europese release BenQ P51 komt dichterbij

Maar of we daar nou nog zo blij mee moeten zijn. De P51 werd precies een jaar geleden op de CeBIT gepresenteerd als dé nieuwe Smartphone van deze Aziatische toestelmaker.

Inmiddels zijn we een jaar verder en is het toestel alleen nog in China in de winkels gespot. Tot nu dus. Volgens een persbericht van BenQ is het toestel nu dus ook in Singapore en Turkije te koop.

Zoals gezegd eigenlijk niets meer om anno 2007 opgewonden over te raken want inmiddels praten we wel over een Smartphone die in 2005! ontwikkeld is met specs die begin 2006 nog wel wat voorstelden.

Maar goed, BenQ heeft natuurlijk de afgelopen maanden in behoorlijk zwaar weer verkeerd met haar 'Siemens' tak, dus begrijpelijk is het wel.Gerelateerde links:
BenQ P51 in China al te koop
BenQ pakt flink uit in Hannover
Aandeelhouders BenQ akkoord met overname Siemens Mobile
BenQ Siemens op de 'Chocolate' toer
Concept Telefoons
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.