Geruchten
28 juni 2007 - Ron Smeets

Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot

De afgelopen dagen verschenen er weer steeds meer berichten dat Vodafone de Europese 'carrier' voor de iPhone gaar worden.

Eerdere berichten meldden dat ook T-Mobile in de race zou zijn voor het dealerschap van de iPhone in Europa en er werd ook al gespeculeerd dat Apple, in tegenstelling tot de Amerikaanse markt, in Europa meer dan één provider zou gaan kiezen.

Op de site van de Engelse online Telefoonwinkel Phones2UDirect zijn drie abonnementsvormen, met specificaties en prijzen, opgedoken voor de iPhone.

Dit kan natuurlijk een stunt zijn om extra traffic te genereren, maar voor het geval dat Apple of Vodafone ingrijpen en Phones2U sommeert de site aan te passen kun je na de klik een screenshot bekijken van de betreffende iPhone aanbiedingen.

Er worden drie (voorbeeld) abonnementen genoemd, varierend van 30 tot 40 pond per maand (45 - 60 Euro) met 200 tot 500 belminuten en 250 of 500 SMSjes. Helaas wordt er nog geen datum genoemd waarop de iPhone leverbaar wordt;-)Gerelateerde links:
Amerikaanse iPhone toch NIET bruikbaar in Europa?!
iPhone werkt toch in Europa
Iphone in Europa niet te gebruiken
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
Europese iPhone naar Vodafone, Google Phone naar O2?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.