Geruchten
13 september 2007 - Ron Smeets

Europese iPhone aankondiging a.s. dinsdag

Er is weer een nieuwe datum bekend waarop vermoedelijk de Europese iPhone aangekondigd zal worden: dinsdag 18 September.

Natuurlijk is ook dit nog een gerucht maar het wordt wel versterkt door het feit dat Apple op die dag een persconferentie gepland heeft in Londen, zo meldt CNet.

De vraag is nu natuurlijk in welke landen de iPhone het eerst gaat uitgebracht worden. Als hij inderdaad volgende week dinsdag aangekondigd wordt in Londen dan zal Engeland er natuurlijk zeker als (een van de) eerste(n) bij zijn.

Er zit niets anders op dan maar weer een paar dagen af te wachten. Tot nu toe zijn alle eerder genoemde data in stilte gepasseerd. . .Gerelateerde links:
3G iPhone vanaf 12 November in Duitsland te koop?
iPhone heel even 'te zien' op Duitse T-Mobile site
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.