Geruchten
23 mei 2008 - Ron Smeets

Europese introductie BlackBerry Bold in Italië?

Als we dit lijstje (zie afbeelding) van de Italiaanse provider TIM mogen geloven dan zal de BlackBerry Bold vanaf half Juli daar in de winkels liggen.

De prijs van het toestel is met 450 tot 500 Euro behoorlijk gepeperd te noemen, maar daar zal, in combinatie met een abonnement, nog wel wat aan te doen zijn voor de Italiaanse consument.

Dit is wel het eerste teken dat de BlackBerry Bold ook binnen afzienbare tijd voet op Europese bodem zal zetten. Nu maar hopen dat wij ook niet meer al te lang hoeven te wachten.

Leuk detail is overigens het gerucht dat de Italianen de BlackBerry Bold onder de naam 'Goldfinger' op de markt zouden willen gaan brengen. Schijnbaar is 'Bold' geen naam die in Italië lekker bekt.

Via: Boy Genius ReportGerelateerde links:
BlackBerry Bold officieel aangekondigd
BlackBerry Bold vs de iPhone
Ook een Full Touchscreen BlackBerry, de Thunder
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.