Toestellen
19 augustus 2006 - Ron Smeets

Europese 3G Treo komt in oktober

Palm heeft vrijdag bekend gemaakt dat men op 12 september de nieuwe UMTS Treo voor de Europese markt officieel presenteert. In Juli maakte Palm al bekend dat het nog dit jaar, samen met Vodafone, een nieuwe Treo op de Europese markt zou introduceren.

Het toestel, dat waarschijnlijk veel weg zal hebben van de Treo 700, wordt in oktober in diverse landen, waaronder ook Nederland, uitgebracht en zal de eerste tijd waarschijnlijk alleen exclusief via Vodafone te koop zijn.Gerelateerde links:
Treo 750 gespot
Treo 700w dit jaar nog naar Europa
Nieuwe Palm OS Treo in de (Amerikaanse) winkels
Treo 700w van dichtbij bekeken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.