Geruchten
29 juni 2007 - Ron Smeets

Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd

Dat meldt althans een van de journalisten van Newswireless. Hij kreeg gisteravond enkele hints van de Engelse journalist die meldde dat Vodafone de (Engelse) provider zou worden voor de Europese iPhone.

Inmiddels zijn ook al de eerste abonnementsvormen van de iPhone voor de Engelse markt gesignaleerd.

Volgens Newswireless zal de iPhone in Europa door Vodafone EN T-Mobile verkocht gaan worden. De Duitse Telco kwam enkele weken geleden voor het eerst in beeld als een van de mogelijke iPhone dealers oor de Europese markt.

Online zal The Phone House het toestel mogen gaan verkopen, zo luiden althans de geruchten op dit moment.

Via: iPhoneClubGerelateerde links:
Europese iPhone abonnementen van Vodafone gespot
Amerikaanse iPhone toch NIET bruikbaar in Europa?!
Iphone in Europa niet te gebruiken
Europese iPhone naar Vodafone, Google Phone naar O2?
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.