Entertainment
21 augustus 2009 - Ron Smeets

Eredivisie Live nu ook op je Mobiel

De Eredivisie is alweer een paar weken in volle gang. Vanaf dit weekend is het ook mogelijk om de samenvattingen, doelpunten en het nieuws live op je mobiele telefoon te volgen.

Met een abonnement (€4,50 per maand) op de alertservice krijg je binnen enkele minuten nadat er is gescoord het doelpunt te zien. Na afloop van de wedstrijd van de gekozen club is er verder een samenvatting van de wedstrijd beschikbaar, plus beeldmateriaal van bijvoorbeeld de persconferentie.

Het nieuwe platform voor de mobiele telefoon is ontstaan door een samenwerking van Eredivisie Live, het voetbalkanaal van de Eredivisie clubs en Endemol, en mobiele entertainment aanbieder Fox Mobile Distribution. Aanmelden kan via eredivisie.mobi. Om je

Letwel, de service kost 4,50 per maand maar de TV beelden worden via de reguliere dataverbinding van je Mobiele telefoon gedownload. Zorg er dus voor dat je een geschikt data-abonnement hebt anders kun je voor verassingen komen te staan bij je eerstvolgende mobiele telefoonrekening.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.