Entertainment
29 maart 2009 - Ron Smeets

Er zijn ook nog eerlijke vinders

Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jullie lezers is, maar mij is het nog nooit overkomen dat ik een mobieltje ergens liet liggen en dat het toestel vervolgens op een of andere manier zijn weg terug naar huis wist te vinden, al dan niet aan de hand van een eerlijke vinder.

Onderstaande Nokia commercial voor de nieuwe 6710 Navigator laat zien dat eerlijke vinders nog steeds bestaan. Alleen een beetje vreemd dat deze vinder ook nog een bloemetje voor de eigenaar meeneemt en dan niet eens op de koffie gevraagd wordt ;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=VuZj38NNAgo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.