Nieuws
18 maart 2014 - Ron Smeets

Er komt geen 'betere' Galaxy S5

Na de ietwat lauwe ontvangst van de Galaxy S5 na diens lancering in Barcelona, doken meer en meer geruchten op dat Samsung ook nog zou werken aan een 'betere' versie van de nieuwste telg uit haar meest succesvolle smartphone reeks.

Top bobo JK Shin van de Koreaanse fabrkant heeft deze fabels afgelopen weekend stellig ontkracht. Tegenover lokale media zei hij letterlijk dat de berchten over een 'premium S5' ronduit verzonnen en onjuist zijn.

Noem het (ijdele) hoop, maar veel Samsung fans die niet onder de indruk waren van de specs en vernieuwingen in de Galaxy S5, gingen er van uit dat de fabrikant over een paar maanden met een veel betere versie van het toestel op de proppen zou komen. Daarbij werd gespeculeerd over een QHD (2560 x 1440) display, een 64 bit processor en een aluminium unibody design. Enfin, die gaat er dus niet komen volgens JK Shin. Ach, deze geruchten kunnen nu gewoon 'gekoppeld' worden aan de Galaxy S6 ;-))

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.