Geruchten
01 mei 2009 - Ron Smeets

Eos, tweede WebOS Palm?

Gisteren zagen we al een wazige foto van een nieuwe candybar Palm opduiken, vermodelijk voorzien van hetzelfde WebOS als de Pre.

Afgelopen nacht zijn een betere foto en een lijstje met specs van dat toestel uitgelekt. Het zou gaan om de Palm Eos die later dit jaar via de Amerikaanse provider AT&T op de markt moet gaan komen.

Net als de Pre is ook van de Eos nog niets bekend omtrent een eventuele Europese lancering. De specs, zoals ze nu bekend zijn, van de Palm Eos zijn van middelmatige kwaliteit. Niet slecht, maar zeker ook niet bijzonder high-end.

- Quad-band GSM
- HSDPA support
- 2.6 inch display (320 x 400)

- 2 MP camera
- Bluetooth met A2DP
- A-GPS
- Multimedia speler
- Email support
- USB 2.0
- 4GB intern geheugen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.