Nieuws
15 februari 2009 - Chris Bannink

Entertainment Unlimited wordt speerpunt Sony Ericsson

Entertainment Unlimited is de naam van de nieuwe propositie van Sony Ericsson. Hier komen alle applicaties uit haar gamma samen op een manier die het sharen met anderen heel makkelijk maakt.

Dit is het resultaat van de samenwerking van Sony en Ericsson sinds 2001. Het is gebaseerd op 3 pijlers:

1. Het samenbrengen van de beste entertainment ervaringen zoals walkman muziek, Cybershot fotografie, java gaming en messaging geintegreerd met diensten en applicaties.

2. Het verbreden van entertainment ervaringen door het integreren van de mobiele telefoon met TV, PC en Hifi systems.

3. De fusie van entertainment en communicatie door het slechten van barrieres voor het delen van ervaringen (sharen) met anderen via innovatieve webapplicaties en het Sony Ericsson Play Now aanbod.

Ze noemen de W995 videophone (waar ik een half uur geleden al over poste) als een van de voorbeelden van toestellen waarop het Entertainment Unlimited op kan gaan draaien.

De CEO van Sony Dick Komiyama is uiteraard erg poistief over deze ontwikelingen: "veel van de strategische initiatieven die we hebben genomen afgelopen jaar, hebben gezorgd voor het interne framework zodat we nu een nieuwe consumenten propositie kunnen lanceren. Sony Ericson is nu klaar voor de volgende golf van marktbewerking met Entertainment Unlimited".

Over de auteur: Chris Bannink