Accessoires
30 november 2005 - Ron Smeets

Entertainment rugzak op zonne energie

O'Neill introduceert deze herfst de Entertainment rugzak met ingebouwde zonnepanelen voor het opbergen en opladen van mobiele gadgets zoals je iPod en GSM.

Bovendien is de rugzak ook voorzien van een ingebouwde Bluetooth module waarmee je je GSM en iPod kunt koppelen en die ervoor zorgt dat de muziek pauzeert als er een telefoongesprek binnenkomt.

Tijdens het bellen of muziek luisteren kunnen de iPod en GSM opgeborgen blijven in het waterdichte compartiment van de rugzak. De Bluetooth module ondersteunt namenlijk ook stemherkenning en in de schouderriem van de Entertainment Backpack zitten sensors waarmee je je iPod kunt bedienen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.