Nieuws
03 maart 2010 - Ron Smeets

Enkele dagen iets minder online

Oplettende en/of regelmatige bezoekers zal het de afgelopen ongetwijfeld al zijn opgevallen dat ik iets minder artikelen dan normaal gepubliceerd heb. Dit heeft niets te maken met verminderde interesse van ondergetekende voor de telecom wereld maar het komt puur door wat extra (plezierige) drukte in de privésfeer ;-)

Wees gerust, dit gaat niet al te lang duren. Ik hoop vandaag alweer enkele artikelen te schrijven. Morgen ben ik naar de CeBIT en vanaf vrijdag is het weer business-as-usual.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.