Toestellen
23 april 2006 - Ron Smeets

Engelse WK GSM van T-Mobile

Wellicht ingegeven door de eerdere berichten dat de Engelse Telco's (nog) niet echt warm lopen voor de mobiele tv rechten van het Engelse voetbal heeft T-Mobile daar nu een speciale WK GSM uitgebracht.

Het toestel, een Samsung E370, is natuurlijk helemaal gemaakt voor de Engelse supporter en behalve de nodige ringtones en wallpapers heeft de WK-Phone ook videoclips van bijvoorbeeld de beroemde winnende goal van het WK in 1966.

Vanaf juni kunnen abonnees die dit toestel gekocht hebben vervolgens ook toegang krijgen tot exclusieve beelden en highlights van het WK voetbal via een apart mobiel TV kanaal van T-Mobile, speciaal voor het WK.Gerelateerde links:
WK 2006, miljarden voor telecom
Rechten mobiel voetbal in UK minder populair
WK Voetbal op Vodafone Live!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.