Accessoires
07 maart 2014 - Ron Smeets

Engelse webshop toont collectie Galaxy S5 hoesjes

Over vijf weken ligt de Samsung Galaxy S5 in de winkels. In Barcelona werd al een display met enkele accessoires zoals hoesjes te zien (eerste foto hieronder en links), maar dat was dus nog niet alles.

In Engeland is een hele collectie hoesjes, inclusief een plastic hard cover en eentje waarmee het mogelijk wordt het toestel draadloos te kunnen opladen, opgedoken.

De prijzen die bij de hoesjes genoemd worden liggen in lijn met de huidige bedragen voor originele Samsung accessores. De hard cover gaat €24,95 kosten, de S-View covers €54,99, de standaard flip covers €36,99 en de S-View cover met draadloze oplaad functie kost €66,99.

De S-View covers:

De Flip Covers:

De S-View 'oplaad; cover: 

De hard cover: 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.