Entertainment
16 maart 2012 - Ron Smeets

Engelse vrouwen: verloren mobiel erger dan einde relatie

Uit een Engelse enquete is gebleken dat Engelse vrouwen het verliezen van hun mobiele telefoon erger vinden dan het einde van een relatie.

Van de 4000 ondervraagde dames gaf 40% aan dat ze zich geen raad meer zouden weten als ze hun mobieltje verliezen. Bij het beëindigen van een relatie was dat aantal maar 30%.

De Daily Mail, die de enquete uitvoerde, liet de vrouwen ook een Top 20 van hun meest waardevolle bezittingen samenstellen. Daarbij kwam de mobiele telefoon op de derde plek achter hun moeder en foto's. De partner stond 'pas' op de vijfde plek, net achter 'beste vrienden'. In de Top 20 staan nog een aantal vreemde dingen. Kijk zelf maar.
1. Moeder
2. Foto's
3. Mobiele telefoon
4. Beste vrienden
5. Vriend (Partner)
6. Diamanten ring
7. Huisdier
8. Laptop
9. Haarproducten
10. Handtas
11. Beurs
12. Auto
13. iPod
14. Favoriete schoenen
15. Pincet
16. Mascara
17. Knuffelbeest
18. Oude liefdesbrieven
19. Diamanten oorbellen
20. Slippers (pantoffels)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.