Entertainment
18 mei 2011 - Ron Smeets

Engelse rapper uit woede over BlackBerry toestellen in video

Ik kende hem niet, maar ben dan ook de 40 al ruim gepasseerd ;-). De Engelse rapper GT Solo steekt heeft zijn nieuwe nummer aangegrepen om zijn frustraties met BlackBerry te uiten. De titel? "BB is Dead".

Hij 'bashed' met name de, in zijn ogen, slechte kwaliteit van de camera, GPS, internet browser, de apps UI en de obsessie voor BBM. Beahalve BlackBerry worden ook Nokia, Motorola en LG even 'gedissed' maar BlackBerry krijgt er toch het meest van langs. Ow, en terloops maakt hij ook nog even duidelijk dat een iPhone toch echt beter is. Mmmh, zou Apple zijn clip gefinancierd hebben? ;-)) Kijk zelf maar.

http://www.youtube.com/watch?v=hZYiE-cRSxQ
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.