Geruchten
14 september 2009 - Ron Smeets

Engels prijskaartje Sony Ericsson Xperia Pureness bekend

Een dag of tien geleden presenteerde Sony Ericsson de bijzondere Xperia Pureness, een toestel dat vooral opvalt door zijn doorzichtige display. Behalve een verwachte release datum (November) heeft Sony Ericsson verder nog niet veel informatie prijsgegeven.

Volgens BrandRepublic zal de Xperia Pureness in Engeland alleen via enkele selecte retail partners verkocht gaan worden en ook niet gelinkt worden aan een bepaalde provider.

Het is de bedoeling dat de Xperia Pureness een exclusief toestel wordt voor een select publiek. Leuk nieuws, maar belangrijker is het prijskaartje dat volgens dezelfde bron aan de Pureness gehangen gaat worden: 530 pond, ofwel een kleine 600 Euro. Da's bepaald geen kattepis, maar daarmee denk ik dat Sony Ericsson in ieder geval zal slagen in de opzet om van de Xperia Pureness geen 'massa-product' te maken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.