Entertainment
01 april 2008 - Ron Smeets

EngadgeT-Mobile nu nog meer magenta

Tja, dat krijg je als je als multinational met een zielige brief probeert je zogenaamde gelijk te halen in een zaak die werkelijk nergens om gaat.

Zoals bekend probeert T-Mobile er namelijk voor te zorgen dat Engadget de Magenta kleur verwijderd die men gebruikt in het logo van Engadget Mobile.

Het gevolg van deze actie? Zie hierboven het (tijdelijke) nieuwe logo van EngadgeT-Mobile. Nu zijn de Duitsers weer aan zet ;-)

P.S. Hoewel het vandaag natuurlijk 1 April is beweren de boys van Engadget nog altijd dat dit géén grap is. We zullen zien. . .Gerelateerde links:
T-Mobile heeft nu het alleenrecht op de kleur Magenta
T-Mobile eist dat Engadget Mobile een andere kleur kiest
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.