Nieuws
07 juli 2009 - Ron Smeets

Energieverbruik Oxxio op mobieltje te raadplegen

Het is momenteel een van de duurste energie leveranciers van Nederland en in het verleden zijn de praktijken van Oxxio meerdere keren onderwerp van gesprek geweest bij programma's als Tros Radar, maar daarover zal ik het hier niet gaan hebben.

Nee, Oxxio biedt haar klanten vanaf nu de mogelijkheid om het energieverbruik met behulp van de Oxxio Energiemonitor Widget altijd en overal eenvoudig te volgen op je mobiele telefoon.

Met de Oxxio EnergieMonitor kunnen klanten dagelijks hun energieverbruik zien, zonder zelf de meterkast in te moeten. Het is mogelijk om het actuele energieverbruik te vergelijken met een andere datum of periode. Ook kunnen klanten een streefverbruik instellen.

Met de Oxxio EnergieMonito r streeft Oxxio ernaar om consumenten op een eenvoudige manier bewuster te maken van hun energieverbruik. Oxxio-klanten met een slimme meter kunnen de widget kosteloos downloaden op de website van Oxxio. Natuurlijk moet je wel klant van Oxxio zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.