Accessoires
01 december 2005 - Redactie MobileCowboys

Eén 'Groene Stroom' lader voor al je mobieltjes

Better Energy levert sindskort de oplossing voor iedereen die onderweg zijn mobiele telefoon wenst op te laden.

De accu is en blijft een hekel onderwerp voor elk mobiel apparaat. Batterenergy heeft de oplossing en u helpt ook nog eens mee aan het minder belasten van onze steeds schaarser wordende energiebronnen. Verder heeft u de vrijheid waar dan ook uw mobiele apparaat op te laden waar u bent en wanneer dat wordt vereist.

De Solio is een handige uit elkaar draaiende klaverblad waarin de solarcellen zijn aangebracht. Richt de solarbladen naar de zon en de ingebouwde batterij wordt bijgeladen. Ook als er dus eens geen zon is kunt u de Solio gebruiken om uw mobiele apparaat van stroom te voorzien. Verder weegt de Solio slechts 165 gram en is deze compact maar ook robuust zodat de solarbladen goed worden beschermd.

Begin volgend jaar zullen er ook connectors voor I-pod, MP3-Players, PDA, Smartphones, Digitale Camera’s en GamePads worden aangeboden.

De Solio is voor 79 Euro te koop via Allmatics. Daarvoor krijg je dan de oplader, 'zonnepanelen' en een adapter voor Sony Ericsson, Nokia en Samsung toestellen of een iPod aansluitkabel.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl