Toestellen
10 juni 2010 - Ron Smeets

Emporia Talk Premium van dichtbij bekeken

Emporia mobieltjes zijn bedoeld voor senioren. De Oostenrijkse fabrikant denkt zelf dat iedereen vanaf 55 jaar en ouder ervoor in aanmerking komt. Ik zelf zie de Emporia mobieltjes meer als iets voor de echte (80+) oudjes (niet oneerbiedig bedoeld hoor) of mensen met een beperkt gezichts- en/of gehoorvermogen.

Enfin, de boys van het Beste Product hebben de Emporia Talk Premium van dichtbij bekeken en natuurlijk hebben ze daarbij, net zoals ik dat vorig jaar deed, ook de 'doelgroep' aan het woord gelaten.

#hbp_1123845989#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.