Toestellen
18 maart 2007 - Ron Smeets

Emporia denkt ook aan de oudere bellers

Met de introductie van de emporiaLife GSM speelt de Oostenrijkse toestelmaker in op de vergrijzing die uiteindelijk ook de Mobiele branche parten zal gaan spelen ;-)

Het toestel is op zich niet bijzonder vergeleken met andere Senioren GSM's. Grote toetsen, een helder display met groot lettertype, speakers die extra hard gezet kunnen en geen poespas functies.

Om de oudere beller een extra reden te geven voor de emporiaLife te kiezen heeft men tevens een 'panic-button' in het toestel verwerkt. een druk op die knop is voldoende om de hulpdiensten te doen laten uitrukken.Gerelateerde links:
Japanse GSM voor senioren
Nieuwe simpele Sagem voor Vodafone
Logo start met doelgroep TV op Mobiles
NTT Docomo's senioren GSM
Speciale telefoons voor senioren
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.