Entertainment
12 november 2005 - Ron Smeets

Emmy Award voor mobiele TV producties

De discussie over het al dan niet slagen van Mobiele Video en TV diensten is nog in volle gang. Verhalen en meningen over succes en mislukking houden elkaar nog in evenwicht.

De Amerikaanse National Television Academy lijkt zich bij het kamp van de positievo's te hebben gevoegd. Bewijs daarvoor is het sterke gerucht dat bij de uitreiking van de volgende TV Emmy Awards ook een beeldje gereserveerd wordt voor video- en tv producties die speciaal gemaakt zijn voor mobiele devices.

Insiders verwachten dat de Emmy Associatiion de naam van de Award a.s. dinsdag bekend zal maken op een persconferentie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.