Nieuws
11 mei 2010 - Ron Smeets

Email vergelijk Android, iPhone OS, Windows Mobile en WebOS

De boys van PocketNow maakten onderstaande vergelijkende review tussen de email clients en -gebruiksvriendelijkheid van vier Smartphone OS'en; Android, Windows Mobile, iPhone OS en WebOS. BlackBerry en Symbian zijn hier even buiten beschouwing gelaten.

Op basis van de snelheid en het gebruiksgemak komt de iPhone OS er als beste uit, gevolgd door Windows Mobile (vooral vanwege de goede compatibiliteit met Exchange en Android. Emailen met een WebOS toestel valt een beetje tegen; traag en de minst uitgebreide software.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.