Nieuws
19 september 2007 - Redactie MobileCowboys

Elsevier op je GSM

Blijf in de trein, vakantieadres of buitenland op de hoogte van het laatste nieuws, opinie en lifestyle-berichten van elsevier.nl. Vanaf 19 september 2007 is Elsevier ook te ontvangen op de mobiele telefoon via www.elsevier.mobi.

Om elsevier.nl te kunnen lezen op uw mobiel, moet uw telefoon aan een paar eisen voldoen. De mobiele telefoon moet beschikken over een kleurenscherm en internettoegang. Deze laatste instelling is op te vragen bij uw mobiele provider of op te zoeken via internet. Voor Vodafone klik hier, voor de instellingen voor KPN-abonnees kunt u hier terecht.

Heeft u al een telefoon met internettoegang dan kunt u gratis een sms sturen naar 2002 met de tekst: ELSEVIER. U krijgt dan direct een link naar de mobiele pagina. Vergeet de pagina daarna niet bij uw favorieten te zetten. U kunt ook met uw telefoon surfen naar www.elsevier.mobi.

Op de mobiele site kunt u het laatste nieuws lezen van elsevier.nl. Tevens worden ook alle weblogs en commentaren van de website geplaatst onder het kopje opinie. De weblogs en commentaren worden onder meer geschreven door Leon de Winter, Afshin Ellian, Syp Wynia, Simon Rozendaal, Liesbeth Wytzes en Gerlof Leistra.

Alle nieuwsberichten en weblogs kunnen desgewenst naar ieder e-mailadres worden verstuurd vanaf de mobiele telefoon om later nog eens te bekijken of iemand anders op de hoogte te brengen. Als u op zoek bent naar een specifiek artikel, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie op de mobiele site.Gerelateerde links:
Mobiele versie MrMovie.nl Live!
Nederland 1, 2 en 3 op je mobiel
Fashion magazine Vogue ook mobiel
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl