Entertainment
18 juni 2012 - Ron Smeets

Elop met bewaking naar huis na bekendmaking 10000 ontslagen

Toen Stephen Elop vorige week donderdag, nadat hij het personeel van Nokia op de hoogte gebracht had van de verregaande reorganisatie die voor zo'n 10.000 medewerkers het einde van hun 'Finse dienstverband' zal inluiden, is hij onder begeleiding van twee bodyguards naar huis gebracht.

Eenmaal thuis werd eerst gekeken of er geen boze menigte of andere onverlaten hem stonden op te wachten voordat hij de auto verliet en snel naar binnen verdween.

Een Finse krant volgde Elop na zijn 'slecht weer' mededeling op het Nokia HQ en maakte onderstaande foto. Gelukkig hebben de Finse Nokia medewerkers zich 'voorbeeldig' gedragen en had Elop, vooralsnog, nog niets te  vrezen ;-)).

Bron (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.