Entertainment
03 december 2010 - Ron Smeets

Ellen gaat nu voor Windows Phone 7

In mei van dit jaar lag Ellen Degeneres onder vuur van Apple en haar bazen bij de TV zender waar haar talkshow te zien is. Ze had een parodie gemaakt op een Apple commercial die niet in goede aarde viel en moest daarvoor (op haar eigen manier, dat dan weer wel ;-)) zelfs openlijk haar excuses aanbieden.

Het lijkt er op dat Microsoft zich die aflevering goed in de oren geknoopt hebben want deze was Ellen in haar talkshow ineens te zien als ambassadeur voor Windows Phone 7. Nou ja, zeg maar gerust dat het een grote commercial was. De video (vanaf ca. 2m10):

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.