Toestellen
23 mei 2007 - Ron Smeets

Elle Glamphone slider bij de FCC gespot

Op de foto hierboven staat het derde toestel uit de Glamphone reeks van Elle , een slider deze keer.

De Elle No3 Glamphone is bij de Amerikaanse FCC ter goedkeuring aangeboden. Of, en zo ja wanneer dit toestel in Europa op de markt komt is nog niet bekend.

Ik moet zeggen dat ik, afgaande op de foto, weing 'glamour' zie. Het kan aan mij liggen, maar de combinatie van een goudkleurig keypad a-la RAZR en de rood-roze voorkant vind ik niet echt gelukkig gekozen.

MIsschien dat de dames die dit lezen er een ander oordeel over hebben (of het met me eens zijn), maar dan lees ik dat graag in de reacties hieronder ;-)Gerelateerde links:
Philips 598 Musicphone voor dames
Samsung E420 en X520 Ladyphones
Nieuwe Glamphone van Elle op komst
Samsung E570 ladyphone
BenQ Siemens dames GSM eenvoudig en roze
Dames GSM van Philips voor Taiwan
Nieuwe Samsung Ladyphone
Stereotyp dames GSMmetje
Fashion Phone van Elle
Fashion phones van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.