Nieuws
09 juli 2010 - Ron Smeets

Eldar Murtazin: Nokia liegt!

De ruzie en het juridische gevecht om een prototype tussen Nokia en Eldar Murtazin (Mobile-Review) gaat voorlopig nog wel even door. Eldar gaf zijn visie op het verhaal in een videointerview dat hij had met TechCrunch.

Op zich is het niet zo verassend. Eldar zegt at hij officieel nooit iets van Nokia gehoord heeft over het teruggeven van toestellen die hij illegaal in zijn bezit zou hebben gekregen. Verder beweert hij ook geen toestellen die officieel van Nokia zijn in zijn bezit te hebben. Ofwel, Nokia liegt. Nah ja, de waarheid zal wel ergens in het middel liggen en vermoedelijk nooit helemaal boven water komen, zoals zo vaak. Het hele interview kun je hieronder bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.