Nieuws
19 augustus 2009 - Ron Smeets

Eisa Best Product awards voor mobiele telefoons utgereikt

Deze week zijn de Europese Eisa Awards uitgereikt voor de beste mobiele telefoons in diverse categoriën. Eigenlijk was er maar een echte verassing. De iPhone 3GS werd namelijk uitgeroepen tot de beste Smartphone van 2009/2010.

Mwah, kijkend naar de concurrentie in die categorie dan vind ik de iPhone toch zeker niet de beste keuze. Bovendien vind ik de iPhone nog steeds meer een multi-media toestel dan een Smartphone. De winnaars in de andere categoriën:

Best European Music Phone: Sony Ericsson W995
Best European Business Phone: Nokia E75
Best European Camera Phone: Samsung i8910HD

LG en HTC moeten het dit jaar, vooralsnog, zonder EISA Award doen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.