Entertainment
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Eindelijk weer Samsung commercials die niet over Apple gaan Samsung kan ook nog reclames maken die alleen over hun eigen producten gaan

De afgelopen tijd maakte Samsung vooral commercials waarin de fabrikant concurrent Apple op de hak nam. Nu ben ik op zich wel een voorstander van vergelijkende reclame, maar in het geval van Samsung werd het wat vervelend. Zelfs voor iemand die geen uitgesproken fan van welk merk dan ook is.

De Koreanen hebben nu echter enkele Galaxy Note 4 reclames gemaakt die gewoon de voordelen en functies van haar eigen toestellen, de nieuwe Note phablet in dit geval dus, benadrukken. Kijk zelf maar.

In de eerste wordt de Enhanced S-Pen geprezen: 

http://youtu.be/Y8syBDcjySE

De tweede nieuwe commercial gaat over de voordelen van het grote scherm:

http://youtu.be/GakJE90sBRw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.