Accessoires
08 oktober 2005 - Ron Smeets

Eindelijk covers voor de Nano

Bezitters van de iPod Nano zijn er inmiddels allen wel achter. De cover is knap waardeloos en beschadigd veels te gemakkelijk. In Nederland zijn echter nauwelijks, lees maar geen, beschemhoesjes of hardcovers beschikbaar en volgens de Mac-stores kan het allemaal nog wel even gaan duren.

Gelukkig heeft XtremeMac vandaag een batterij aan iPod Nano products geanonceerd waaronder een een FM transmitter (AirPlay 2), een portable speaker (MicroBlast) en een serie covers. Nou maar hopen dat dit spul snel in Nederland vekrijgbaar wordt. Via DC

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.