Nieuws
19 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Eind maart 2014 beschikt heel Nederland over 4G van KPN

KPN is als eerste provider gestart met de aanleg en uitrol van een 4G-netwerk. Meer dan 100 technici zijn bezig met het aanpassen en opzetten van nieuwe 4G-locaties. In maart 2014 kan iedereen genieten van snel mobiel internet.  Op dit moment heeft 50% van de Nederlandse bevolking daar al beschikking over. Voor het einde van dit jaar is dat 80%.

Hoe snel het 4G-netwerk is ten opzichte van het huidige 3G-netwerk is te zien in het onderstaand filmpje.

Een snel netwerk is niet alleen fijn voor persoonlijk gebruik, maar ook in het werk heeft het enorm veel voordelen. Zo kun je eenvoudig en snel: een mail versturen of ontvangen inclusief bijlage van 100kb of groter, werken in de Cloud, of deelnemen aan een conference call via Skype. Met 4G is mobiel internet 10x sneller mobiel internet dan 3G. 

“4g in vier woorden”, Win een Samsung Galaxy S4 incl 4G-abonnement.

Wil je na het lezen van dit artikel het liefst razendsnel naar je pc of de winkel rennen om 4G af te sluiten? Mobile Cowboys geeft in samenwerking met KPN een Samsung Galaxy S4 weg inclusief een 4G-jaarabonnement.

Om kans te maken op deze razendsnelle prijs hoef je alleen maar één ding te doen. Beschrijf hieronder in de comments 4G in 4 woorden. KPN kiest de leukste oplossing uit en hij of zij ontvangt deze geweldige snelle prijs.

Voor meer info over 4G van KPN ga je naar de website.

Mobilecowboys ontvangt voor dit artikel een financiële bijdrage.
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl