Nieuws
20 november 2008 - Ron Smeets

Eind deze week barst de Storm los bij Vodafone

De reeds veelbesproken eerste BlackBerry met een volledig touchscreen display, ook bekend als de Storm ;-), zal vanaf eind deze week exclusief bij Vodafone te koop zijn. Dat heeft de provider vanmiddag bekendgemaakt.

Het toestel wordt geleverd in combinatie met zogenaamde Vodafone Multimedia abonnementen vanaf €29,50 (voor de eerste 12 maanden, daarna €42,50). Bij het goedkoopste abonnement betaal je nog €79,95 voor het toestel zelf. Vanaf €44,50 (wederom voor de eerste 12 maanden, daarna €57,50) per maand wordt de Storm gratis geleverd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.