Entertainment
05 december 2009 - Ron Smeets

Eertst Tweeten, dan de bruid kussen

Tja, als je Twitternaam @TheSoftwareJedi is, dan ben je waarschijnlijk een beetje 'n 'nerd' ;-) Maar het ultieme bewijs daarvoor vind je in de tweet hiernaast en de video hieronder.

Midden in de trouwceremonie voor het altaar besloten Dana (de Jedi's echte naam ;-)) en Tracy eerst even hun Twitter status aan te passen voordat ze elkaar kusten.

Natuurlijk was het afgesproken werk tussen de bruid en bruidegom. Ze kregen de lachers op hun hand en de nodige media aandacht, maar gaat dit niet een beetje te ver? Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.