Geruchten
10 oktober 2005 - Ron Smeets

Eerste WinMobile GSM met Skype

Volgens het Japanse impress.jp heeft men op de afgelopen CEATEC de eerste Smartphone gezien waarop Skype werkte in combinatie met Windows Mobile, zo meldt Phoneyworld.

Dat zou een fraaie primeur zijn aangezien Skype zelf nog steeds beweert dat er geen versie beschikbaar is voor Windows Mobile.

Helaas zijn, behalve deze foto en het feit dat het toestel in Taiwan gemaakt wordt, er geen details bekend over de eventuele prijs en beschikbaarheid.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.