Nieuws
02 september 2009 - Ron Smeets

Eerste Windows Phone toestellen komen vanaf 6 Oktober

Dat staat letterlijk te lezen in een uitnodiging van Microsoft om een Windows Phone presentatie en Workshop bij te wonen.

"Microsoft kondigt vandaag de lancering aan van een compleet nieuwe generatie mobiele telefoons onder een nieuw merk: Windows® phone. HTC, Samsung, LG en Sony Ericsson lanceren vanaf 6 oktober diverse toestellen die draaien op het nieuwe Windows Mobile 6.5. Dit besturingssysteem is nog gemakkelijker en sneller in gebruik, zorgt voor betere browsemogelijkheden en geeft toegang tot waardevolle nieuwe diensten als Windows® Marketplace en Windows® My Phone®."

Verderop in de uitnodiging staat bovendien: "Na de workshops presenteren telefoniepartners HTC, Samsung, LG en Sony Ericsson, ieder in een eigen suite, hun nieuwste Windows® phone toestellen."

Ik ben benieuwd welke toestellen op 6 Oktober te zien zullen zijn en of de diverse fabrikanten voor die datum hun Windows Phone modellen al zullen onthullen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.