Geruchten
12 mei 2008 - Ron Smeets

Eerste Windows Mobile 7 toestel nog dit jaar in de winkel

Als we de presentatie uit onderstaande video mogen geloven dan komt de Aziatische fabrikant MWg, voorheen O2 Asia, nog dit jaar met een Windows Mobile 7 Smartphone op de markt, de Flame II (zie ook de afbeelding hierboven).

Deze uitspraak werd gedaan tijdens de Europese introductie van MWg, vorige week in Londen, en maakte deel uit van de aankondiging van de toestellen die MWg in 2008 en 2009 zal gaan uitbrengen.

Het zal mij benieuwen of MWg zijn belofte waar zal kunnen maken. Dat zal voor een deel toch ook afhangen van de ontwikkelaars bij Windows Mobile (Microsoft).

Andere specs van de Flame II die genoemd worden zijn een groot (touchscreen) display van minimaal 3.5 inch, GPS, een 3.2 megapixel camera en diverse multimedia functies.

Video:Gerelateerde links:
X1 loopt op Windows Mobile 6.1
MWg Zinc II doet zijn intreden
Windows Mobile 7 en 8 worden echt beter
Windows Mobile 6.0 nauwelijks beter dan 5.0
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.