Geruchten
20 juni 2016 - Ron Smeets

Eerste wazige afbeeldingen van de Gear S3 duiken op in China

De opvolger van de Gear S2 zal naar alle waarschijnlijkheid als Gear S3 op de markt verschijnen. Gezien Samsung's reputatie op het gebied van namen en volgnummers is dat geen echt grote 'voorspelling'. Kijkend naar het succes van de Gear S2, en dan vooral de ontvangst van de roterende ring rond het slimme horloge waarmee diverse functies en meldingen benaderd kunnen worden ligt het ook in de lijn der verwachting dat de Gear S3 ook zo'n ring zal hebben.

Welnu, een Chinese bron heeft de eerste wazige afbeeldingen online gezet van wat de Gear S3 zou moeten zijn. Daarop is echter niet echt heel veel te zien. Ja, het slimme horloge is weer rond en ja, hij lijkt ook voorzien te zijn van de ring rondom het scherm. Opvallend is verder de zilver/gouden band die aan de Gear S3 lijkt te zitten.

Kortom, erg onthullend en betrouwbaar zijn deze 'Chinese' kiekjes van de nieuwe Samsung smartwatch niet. Oordeel zelf maar

Via (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.