Toestellen
24 september 2007 - Ron Smeets

Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone

Het inmiddels bekendste gezicht van Shiny Shiny, Susi Weaser, was vandaag tijdens de Milan Fashion Week bij de officiële introductie van de Armani Phone, ook bekend als de Samsung P520.

Daar mocht Susi het toestel ook even in levende lijve vasthouden en uitproberen, lang genoeg om er een 'one-minute' review van te maken. . .

Het toestel is volgens Susi niet te vergelijken met die andere 'Fashion GSM', de LG Prada. Verder heeft hij een gebruiksvriendelijke touchscreen bediening en is hij ook geschikt voor mobile TV (DMB).

Het is de bedoeling dat de Armani Phone begin 2008 in de winkels zal liggen. Kwa prijs is de Samsung Armani overigens wel weer te vergelijken met de Prada: rond de 650 Euro! Niet echt goedkoop dus. Daarvoor wordt hij dan wel geleverd in een exclusieve 'Armani lederen' hoesje.Gerelateerde links:
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd
Verslag van het Samsung City Event
Samsung SGH-P520 in aantocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.