Toestellen
22 oktober 2007 - Ron Smeets

Eerste videopreview van een Spyker GSM

Spyker kondigde onlangs aan dat men de komende maanden een aantal exclusieve mobieltjes voorzien van haar eigen merknaam op de markt gaat brengen.

Portablegear heeft vandaag eigenhandig de eerste officiele en exclusieve foto's en een filmpje (zie hieronder) kunnen maken van een van die toestellen, de C4S-C8 'Laviolette'.

Het toestel voelt robuust aan, zonder zwaar te zijn, en is in metaal afgewerkt. Achterop prijkt prominent het exclusieve Spyker logo, zo schrijft men. Net als bij de auto's van het merk Spyker richt men zich ook met haar GSM's op het hogere marktsegment: kwaliteit, design en exclusieviteit met een dito prijskaartje dus.

Het toestel is gemaakt door de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders en heeft een 1.3MP camera, multimedia speler (MP3 en MP4) en zal vanaf medio November voor 399 Euro (adviesprijs) in de winkels liggen.Gerelateerde links:
Meer foto’s en specs van de Spyker GSM’s
Spyker komt met eigen GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.