Toestellen
10 november 2007 - Ron Smeets

Eerste videopreview van de Nokia N82

Allereerst een tip voor iedereen die deze video (na de klik) van Symbian-Freak gaat bekijken: zet het geluid van je PC niet te hard, tenzij je van een door een telefoon afgespeelde versie van de Carmina Burana houdt ;-)

Ten tweede: De video duurt 58 seconden maar je zult slechts 11 seconden (tussen 0:36 en 0:47) echt bewegende beelden van de N82 zien, en dan alleen nog van het display terwijl gescrolld wordt door een van de menu's.

Als je de video nog steeds wilt zien:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nog meer foto’s van de N82 uitgelekt
Nokia N82 in het wild gefotografeerd
Is dit de Nokia N82?
Nokia N82 al nagemaakt
Nokia N82 'officieus' bevestigd
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.