Geruchten
22 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste videopreview van de BlackBerry Storm 2 (9550)

Het is vakantietijd, maar de afgelopen dagen draait de geruchtenmolen overuren. Na diverse HTC, Samsung en Sony Ericsson geruchten is het nu weer de beurt aan BlackBerry. Om precies te zijn de Storm 2.

CrackBerry heeft de eerste videopreview van de tweede Storm gemaakt. De meest opvallende verandering is het feit dat het scherm alleen nog 'klikt' (Surepress) als het toestel aan staat.

Volgens de Amerikaanse reviewer werkt de touchscreen bediening en de vernieuwde 'Surepress' functie een stuk beter maar hij benadrukt wel dat dit prototype nog lang niet voorzien is van de definitieve software. Hetzelfde geldt voor de hardware. Maar goed, het duurt dan ook nog een paar maanden voordat de nieuwe Storm in de winkels zal liggen (eind 2009)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.