Toestellen
03 mei 2008 - Ron Smeets

Eerste video van de Nokia 6600 Fold

Het filmpje (na de 'lees meer') duurt nog net geen hele minuut maar in die korte tijd kun je wel alvast kennis maken met de meest opvallende features van de vorige week geïntroduceerde Nokia 6600 Fold.

Zo zie je de activering van het verborgen display aan de buitenzijde door twee keer op de behuizing van het toestel te tikken. Ook leuk is de ingebouwde vertraging in de mechaniek van het automatisch openende flip-gedeelte van het toestel.

Via: NokNok.tvGerelateerde links:
Het verhaal achter de Nokia 6600 Fold
Nieuwe Nokia's: 6600 Slider, 6600 Clamshell en 3600
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.