Nieuws
29 september 2011 - Ron Smeets

Eerste video van Android Ice Cream Sandwich?

De boys van Engadget hebben afgelopen nacht een korte video ontvangen waarin de eerste bewegende beelden van de volgenden Android versie te zien zijn, Ice Cream Sandwich genaamd.

De ruim twee minuten durende video toont niet echt veel schokkende veranderingen maar dat zegt op zich nog niet zo veel natuurlijk. Het grote nieuws zal, als de video bewust gelekt is, voorbehouden worden aan de officiele presentatie van Ice Cream Sandwich, ergens in oktober.

Android-ICS-b Android-ICS-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.