Geruchten
23 april 2007 - Ron Smeets

Eerste video en nog meer foto's en specs van de P700i

Er gaan toch steeds meer geluiden op dat het Sony Ericsson toestel waarvan wij afgelopen vrijdagochtend enkele exclusieve Nederlandstalige foto's postten als P700i op de markt zal komen.

Dit ondanks het feit dat het toestel toch echt meer weg heeft van de M600 en dus ook als M610 in het geruchtencircuit opdook.

Enfin, inmiddels zijn we ruim drie dagen verder en de eerste, ietwat donkere en wazige, video is ook online gekomen, samen met nog een hele sloot aan foto's.

Ook worden er enkele specs genoemd waaronder een 3.2MP cam (en een VGA cam voor beeldbellen, UMTS, WiFi, Touchscreen, FM Radio en M2 geheugenkaart.

Zoals gezegd is de video niet echt bijster goed van kwaliteit. Voor de liefhebbers nog wat foto's, vooral van de UI:

Via: EsatoGerelateerde links:
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.