Accessoires
10 maart 2006 - Ron Smeets

Eerste UMPC meeting in Hannover

Gisteren was de 'grote' onthulling van het Origami project en dus hoog tijd voor de verzamelde UMPC's om een meeting te beleggen zoals duidelijk op deze foto te zien is.

Enfin, zelf hoop ik vanaf zondag natuurlijk ook enige tijd te kunnen doorbrengen met de Asus of Samsung UMPC's, maar vooralsnog heeft Engadget er al enkele uurtjes mee kunnen spelen en de resultaten daarvan in woord en beeld samengevat tot een fraai, overwegend roze artikel.

Of zou die kleur een poging zijn van de Origami bedenkers om ons in ieder geval het gevoel te geven dat we vanaf nu op een roze wolk kunnen leven en toch 'connected' te blijven?!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.